10. Tjedan Centra za e-učenje Srca – podrška nastavnicima u pripremi nastave

Podijeli

14.09.2021

Tjedan Centra za e-učenje Srca održava se 10. put i tradicionalno svake godine, a ove će se godine održati online od 20. do 24. rujna 2021.

Kroz tjedan organizirano je više događanja, a ovoga puta je fokus na kraćim praktičnim i interaktivnim radionicama za nastavnike vezano uz rad u sustavu za e-učenje i pripremi nastave koja uključuje i digitalne tehnologije. Dio radionica je ciljano pripremljen na osnovu najčešćih upita nastavnika sa željom da im što više olakšamo pripremu i početak nastave.

I ove godine održat će se panel, a tema je vrlo aktualna i zove se „Izazovi organizacije nastave u postpandemijsko doba“. S čelnicima visokoškolskih ustanova raspravljat će se o organizaciji nastave u akademskoj godini koja je pred nama, oblicima poučavanja i učenja koje smo koristili prije, ali i o stečenom iskustvu s online nastavom, o tome koliko smo spremni i u mogućnosti iskoristiti ovaj pogodan trenutak za napredak, za učiniti stvari drugačije i bolje, i provesti digitalnu transformaciju obrazovanja kako bi osigurali obrazovanje primjereno potrebama 21. stoljeća.

Raspored aktivnosti u okviru Tjedna Centra za e-učenje Srca možete pogledati OVDJE.

Izvor

Autor: Marko Lubina

Najnovije