Agronomski fakultet domaćin 5. jubilarne konferencije “Agro StartUp”

Podijeli

18.10.2021

Agronomski fakultet Sveučilišta u Zagrebu domaćin je 5. jubilarnoga izdanja Agro StartUp konferencije koja će se održati 26. i 27. listopada 2021. u hibridnom obliku. Agro StartUp jedinstvena je edukacijska platforma u Europi kojoj svih godina do sada potporu pruža Ministarstvo poljoprivrede Republike Hrvatske kao pokrovitelj.

Konferencija okuplja mlade poljoprivrednike koji izlaganjima i praktičnim primjerima prenose svoja znanja i iskustva na buduće poljoprivrednike, a u tome im pružaju potporu i različite institucije, kompanije i udruženja. Jedan od ciljeva Konferencije je povezati studente i sve zainteresirane za pokretanje posla s liderima i kreatorima poljoprivredne politike kako bi stekli praktična znanja, upoznali se s primjerima iz prakse i ono najvažnije, educirali se o procedurama koje moraju poduzeti kako bi krenuli na tržište kao StartUp unutar poljoprivredne zajednice.

Konferencija će se održati u 4 tematska sklopa u trajanju od dva dana:
– Kako pokrenuti svoj prvi poljoprivredni posao
– Inovacije u poljoprivredi
– Podrška mladim poljoprivrednicima
– Najbolji mladi poljoprivrednici su među nama

U sklopu konferencije održat će se i dva panela pod nazivima: “Najbolji hrvatski mladi poljoprivrednici” i “Studenti koji uspješno studiraju i vode poljoprivredno gospodarstvo”.

Prijave za Konferenciju su u tijeku i možete se prijaviti OVDJE. 
Najkasnije pet dana prije početka Konferencije dobit ćete poveznicu pomoću koje ćete moći pristupiti događanju.

Budućnost poljoprivrede ovisi o mladim poljoprivrednicima i onima koji će to tek postati i upravo zato je želja kroz otvorenu i jasnu komunikaciju pružiti im potporu.

 

Izvor

Autor: Marko Lubina

Najnovije