BBB/Facebook

BOYSI PREUZELI STVARI U SVOJE RUKE: Organizirali skladište, sami će dostavljati pomoć Petrinji

Podijeli

Navijačka skupina Bad Blue Boys je na svojim službenim stranicama objavili važnu obavijest u kojoj su poručili svima čega još kronično nedostaje i kako planiraju sve to skladištiti

“Ovim putem želimo sve koji su voljni pomoći ljudima pogođenim potresima na području Siska, Petrinje i Gline obavijestiti da je trenutno najpotrebniji građevinski materijal (grede, letve, daske, crijep, itd) kako bi se što prije sanirali oštećeni krovovi kuća ondje gdje je to moguće. Osim nabrojanog građevinskog materijala, potrebno je i ljudstvo s alatima koje bi radilo na sanaciji krovova.

Grupa Bad Blue Boys će imati svoje čuvano skladište na kojem će se skladištiti sav donirani materijal, voditi evidencija o istom i odatle dalje razvoziti onima kojima je najpotrebnije.

Lokacija skladišta je u Novom Pračnu kod igrališta HNK Zmaj (predgrađe Siska prema Petrinji).

Kontat: +385953741713 (Leo) ili info@badblueboys.hr”, poručili su iz BBB-a.

Skupljaju i građevinski materijal

“Obavještavamo sve one koji su voljni donirati građevinski materijal da to od sutra mogu učiniti na parkiralištu između okretišta tramvaja Borongaj i maksimirskog stadiona (na fotografiji ispod teksta). Na ovoj lokaciji organiziramo prihvat i daljnju distribuciju građevinskog materijala na područja pogođena potresima kako bi se što prije sanirala oštećenja na obiteljskim domovima i ostalim objektima.

Molimo sve da na spomenutu lokaciju ne donose prehrambene namirnice već isključivo građevinski materijal!
Skladište će raditi svaki dan najmanje sljedećih 14 dana od 10-17 sati.”, poručili su iz BBB-a.

Obavještavamo sve one koji su voljni donirati građevinski materijal da to od sutra mogu učiniti na parkiralištu između…

Posted by Bad Blue Boys Zagreb on Saturday, January 2, 2021

.

Autor: Marko Lubina

Najnovije