EDEN DLE istraživačka radionica 19. i 20. rujna u Dubrovniku

Podijeli

17.06.2022

European Distance and E-learning Network – EDEN DLE ove godine organizira istraživačku radionicu (EDEN RW)  koja će se u Dubrovniku održati 19. i 20. rujna 2022.

Domaćin radionice je Fakultet organizacije i informatike Sveučilišta u Zagrebu.

Dvanaesta EDEN istraživačka radionica održava se na temu Towards Smart and Inclusive Learning Ecosystem. Radionica je podijeljena u nekoliko sekcija: Digitalna transformacija obrazovnih institucija, Trendovi i problemi u obrazovanju, Personalizirana okruženja za učenje visoke izvedbe, Strategije učenja za pametna okruženja za učenje i Nove tehnologije u obrazovanju.

Pozivamo vas da prijavite istraživačke radove i iskoristite priliku za prezentaciju i umrežavanje s kolegama iz područja e-obrazovanja, kao i za razgovor s eminentnim predavačima.

Za sudionike iz Hrvatske osigurana je posebna cijena registracije u iznosu od 350 eura tijekom cijeloga procesa prijave.

Najbolji radovi bit će nominirani za prezentaciju na CECIIS konferenciji u sklopu “Education and Learning analytics” sekcije koja je referencirana u bazi WoS. CECIIS konferencija održavat će se od 21. do 23. rujna 2022., također u Dubrovniku.

Više informacija o EDEN instraživačkoj radionici možete pronaći na poveznici: 

https://eden-europe.eu/eden-research-workshop-towards-smart-and-inclusive-learning-ecosystem-dubrovnik-19-20-september/

Izvor

Autor: Marko Lubina

Najnovije