EIT Health i-Days 2021

Podijeli

20.10.2021

Kreativan si, imaš puno ideja, ali ne znaš kako bi ih proveo u djelo, nedostaje ti tehničkoga znanja ili imaš tremu? Prijavi se na treći EIT Health i-Days te nauči kako doći od ideje do inovacije! I-Days program je razvoja inovacija u zdravstvu, a ciljna su mu skupina studenti!

Zbog epidemioloških prilika ovogodišnji će se i-Days održati online, a sastoji se od motivacijskoga događaja koji se održavao 18. listopada od 14 do 16 sati, i od natjecanja, koje će trajati četiri dana i održavat će se od 25. do 29. listopada. Sudjelovanje u motivacijskom događaju nije uvjet za sudjelovanje u drugom dijelu programa ‒ natjecanju.

Natjecanje, koje će svojim formatom biti slično hackatonu, idealna je prilika za studente koji žele naučiti sve korake u procesu stvaranja inovacija! Tu ćeš naučiti sve, od toga kako prepoznati problem, kako pristupiti njegovu rješavanju i od početnoga problema stvoriti inovaciju, kako tu inovaciju predstaviti investitorima te kako od inovacije stvoriti uspješni poslovni model. Tema je ovogodišnjega i-Daysa “Zdravstvenim inovacijama do inkluzivnog društva!“

Vaša rješenja ocjenjivat će stručno povjerenstvo, a tri najbolja tima očekuju vrijedne nagrade: poklon-bonovi od 1500, 1000 i 500 kn, mentoriranje Lean Startup tima i mogućnost uključivanja u EIT Health mrežu. Pobjednički će tim biti nagrađen i online sudjelovanjem na Winners’ Eventu 27. studenoga, na kojem će se natjecati protiv pobjedničkih timova iz drugih država.

Prijave za natjecanje otvorene su do 25. listopada u 9 sati, a prijaviti se možeš OVDJE.

Više informacija o natjecanju možeš naći OVDJE.

Motivacijski događaj pogledaj OVDJE.

Kako je i-Days izgledao prošle godine pogledaj OVDJE.

 

Izvor

Autor: Marko Lubina

Najnovije