Ne brinite se tjeskobno ni za što – nova knjiga!

Podijeli

BOŽJA VOLJA NIJE DA ŽIVIŠ ŽIVOT PROŽET TJESKOBOM

 

Treba li ti malo mira?
Ako da, imamo rješenje za tebe!

Kroz novu knjigu Maxa Lucada saznajte kako pronaći mir u kaotičnom svijetu kroz biblijske principe.

Nosiš li sa sobom brige kao teške vreće?

Prijeti li ti cesta kojom ideš velikim planinama koje moraš prijeći, preprekama koje moraš zaobići, i oštrim krivinama iz kojih ne smiješ izletiti?
Treba li ti malo mira? Ako da, imam biblijski tekst za tebe.

„Ne brinite se tjeskobno ni za što, već u svemu iznosite svoje zahtjeve Bogu prošnjom i molitvom i zahvalnošću! I mir će Božji koji nadilazi svaki razum čuvati srca vaša i misli vaše u Kristu Isusu.“

Filipljanima 4,6-7 je najpodcrtavaniji tekst u Bibliji. Prema ovom obećanju, tjeskoba dolazi sa životom, ali ne mora upravljati tvojim životom.

S Bogom kao pomagačem i s ovim tekstom uz sebe, večeras možeš bolje spavati, i sutra se više smijati. Možeš se odvući s ruba provalije, i gledati loše vijesti kroz leće Božjeg vrhovništva. Možeš otkriti život definiran mirom, i otkriti alate s kojim ćeš se boriti protiv navala tjeskobe.

Pozovimo Boga da iz temelja promijeni način na koji se suočavamo s našim strahovima, i da nam donese pobjedu u ratu protiv zabrinutosti. Njegovom snagom “ne brinite tjeskobno ni za što”, “i mir će Božji koji nadilazi svaki razum čuvati srca vaša i misli vaše u Kristu Isusu.“

MAX LUCADO

S više od 130 milijuna tiskanih primjeraka svojih djela, Max Lucado je najprodavaniji američki autor na području nadahnjujuće literature. Služi u crkvi Oak Hill u San Antoniju, Texasu, gdje živi sa svojom ženom Denalyn, i njihovim vragolastim mješancem Andyjem.

ovu nadasve poučnu i zanimljivu te korisnu knjigu potražite kod nakladnika knjige Scriptura media j.d.o.o. iz Zagreba, na njihovom web sjedištu:

https://scripturamedia.hr/

Scriptura media Scriptura media ima viziju opremiti i ohrabriti čitatelje u njihovoj kršćanskoj vjeri kroz relevantne, inteligentne i zanimljive knjige. Objavljujemo naslove za kršćane laike na teme duhovnosti, ohrabrenja, odnosa, braka, roditeljstva i sinergiji kršćanstva i kulture. Ipak, naša vizija seže dalje od objavljivanja knjiga i proteže se do transformiranja srca i umova ljudi širom svijeta.

foto: Scriptura media

mojzagreb.info

 

Izvor: mojzagreb.info

Autor: Marko Lubina

Najnovije