Održava se treći “i-Days”!

Podijeli

06.10.2021

Kreativan si, imaš puno ideja, ali ne znaš kako bi ih proveo u djelo, nedostaje ti tehničkoga znanja ili imaš tremu? Prijavi se na treći EIT Health i-Days te nauči kako doći od ideje do inovacije.

I-Days program su razvoja inovacija u zdravstvu, a ciljna su im skupina studenti. Pridruži se, zato, drugim studentima te zajedno, uz budno oko i stručno znanje mentora, pronađite rješenja za aktualne probleme u zdravstvu.

Zbog epidemioloških prilika ovogodišnji će se i-Days održati online, a sastojat će se od motivacijskoga događaja, koji će se održavati 18. listopada od 14 do 16 sati, i od natjecanja, koje će trajati četiri dana i održavat će se od 25. do 29. listopada.

Na motivacijskom događaju imat ćeš prilike čuti malo više o temi od vrsnih stručnjaka. Sudjelovanje na ovom događaju nije uvjet za sudjelovanje u drugom dijelu programa ‒ natjecanju.

Natjecanje, koje će svojim formatom biti slično hackatonu, idealna je prilika za studente koji žele naučiti sve korake u procesu stvaranja inovacija! Tu ćeš naučiti sve od toga kako prepoznati problem, kako pristupiti njegovu rješavanju i od početnoga problema stvoriti inovaciju, kako tu inovaciju predstaviti investitorima te kako od inovacije stvoriti uspješni poslovni model. Tema je ovogodišnjega i-Daysa “Zdravstvenim inovacijama do inkluzivnog društva!“

Vaša rješenja ocjenjivat će stručno povjerenstvo, a tri najbolja tima očekuju vrijedne nagrade. Pobjednički će tim biti nagrađen i online sudjelovanjem na Winners’ Eventu 27. studenoga, na kojem će se natjecati protiv pobjedničkih timova iz drugih država. Također, dobit će potporu za daljnji razvoj svojih ideja te mogućnost uključivanja u EIT Health mrežu.

Za motivacijski događaj možete se prijaviti OVDJE.

Prijave za natjecanje, koje će se održati potkraj listopada, već su otvorene, a prijaviti se možete OVDJE.

Više informacija o natjecanju očekujte uskoro, a kako nam je bilo prošle godine, pogledajte OVDJE.

Izvor

Autor: Marko Lubina

Najnovije