Povelja MIPRO-a dodijeljena Fakultetu organizacije i informatike Sveučilišta u Zagrebu

Podijeli

30.09.2021

Na 44. međunarodnom skupu za informacijsku, komunikacijsku i elektroničku tehnologiju – MIPRO 2021, predsjedništvo MIPRO-a dodijelilo je Povelju MIPRO 2021 Fakultetu organizacije i informatike (FOI) u Varaždinu. Skup je krajem rujna održan u Opatiji.

Fakultet organizacije i informatike Sveučilišta u Zagrebu je već dugi niz godina partner i vrlo zastupljena znanstveno-obrazovna institucija u programima i sudjelovanju na događanjima u organizaciji MIPRO-a. Kroz sudjelovanje nastavnika i znanstvenika s Fakulteta organizacije i informatike u održavanju savjetovanja, seminara, okruglih stolova i drugih programskih segmenata, FOI već više godina daje značaj doprinos međunarodnom skupu za informacijsku, komunikacijsku i elektroničku tehnologiju – MIPRO.

Prilikom dodjele povelje, predsjedništvo MIPRO-a ukazalo je na brojne inicijative, kao i provedbene aktivnosti FOI-ja čiji nastavnici i znanstvenici svake godine sudjeluju s velikim brojem znanstveno-stručnih radova u raznim savjetovanjima, a uvijek na organiziran način i s podrškom od strane uprave fakulteta.

Čestitamo!

Izvor

Autor: Marko Lubina

Najnovije