Poziv na Međunarodnu konferenciju za sportske saveze i klubove 22. rujna na Kineziološkom fakultetu u Zagrebu

Podijeli

Zagreb, 15. rujna 2022. – Kineziološki fakultet Sveučilišta u Zagrebu i konzorcij “Sportski klub za zdravlje” (Sports Club for Health) priređuju Međunarodnu konferenciju za sportske saveze i klubove Unaprjeđenje zdravlja kroz sport, koja će se u rasponu od 8.30 do 15 sati održati 22. rujna 2022. godine na Kineziološkom fakultetu u Zagrebu.

 

Cilj konferencije je predstaviti europski pokret „Sportski klub za zdravlje“ i pružiti informacije sportskim savezima i klubovima o tome kako unaprijediti dostupnost i kvalitetu zdravstveno-usmjerenih sportskih aktivnosti. Konferencija je dio projekta koji je financiran u sklopu Erasmus+ Sport programa i na njoj će biti prezentirani rezultati projekta i primjeri dobre prakse implementacije programa za zdravlje u sportske saveze i klubove iz drugih država. Sadržaj konferencije itekako bi trebao zanimljiv i koristan sportskim djelatnicima u Hrvatskoj.

„Sportski klub za zdravlje“ (Sports Club for Health) najveća je europska inicijativa za promicanje zdravlja u sportskom okruženju, a financira je i podržava Europska komisija.

 

Sudjelovanje na konferenciji i svi sadržaji (uključujući i ručak) su besplatni, uz registraciju na poveznici: https://www.eventbrite.com/e/meunarodna-konferencija-za-sportske-saveze-i-klubove-tickets-415813267677

Budući da je broj mjesta ograničen, pozivamo vas da se što prije registrirate. Program konferencije nalazi se u prilogu dolje.

 

Program konferencije_22.rujna 2022.

 Izvor: www.hoo.hr/hr/

Autor: Predrag Martinović

Najnovije