Prijavite se na “online” predmete u zimskom semestru na UNIC sveučilištima

Podijeli

03.09.2021

Iskoristi priliku i otkrij nove predmete u područjima koja te zanimaju!

U tijeku su prijave na online predmete u zimskom semestru akademske godine 2021/2022 na UNIC sveučilištima. Postoji više od 100 predmeta iz raznih područja interesa: obrazovanja, umjetnosti i humanističkih znanosti, društvenih znanosti, novinarstva, ekonomije, prirodnih znanosti, matematike, informacija i komunikacija, inženjerstva, poljoprivrede, zdravstva…, koji ti omogućuju stjecanje novih znanja i vještina te učenje u međunarodnom okruženju.

UNIC ruši prepreke koje studente često ograničavaju u mobilnosti i pruža nove mogućnosti za odabir i prilagodbu iskustva studiranja tvojim interesima. Budi i ti dio UNIC-a, Europskoga sveučilišta postindustrijskih gradova, nove generacije europskih studenata, nastavnika, znanstvenika i društva koji rade, djeluju i promišljaju svoju budućnost.

Različite mogućnosti studiranja u okviru UNIC-a potraži OVDJE.

UNIC savez, uz Sveučilište u Zagrebu, čine i Sveučilište Deusto u Bilbaou (Španjolska), Sveučilište Ruhr u Bochumu (Njemačka), Koç sveučilište u Istanbulu (Turska), Erasmus sveučilište u Rotterdamu (Nizozemska), Sveučilište u Corku (Irska), Sveučilište u Liègeu (Belgija) i Sveučilište u Oulu (Finska).

Izvor

Autor: Marko Lubina

Najnovije