Radionica “EIT Manufacturing Innovation Workshop – Upravljanje partnerstvima u istraživanju i razvoju inovacija”

Podijeli

11.06.2021

Dana 16. lipnja 2021. od 10 do 12 sati održavat će se EIT Manufacturing Innovation Workshop – Upravljanje partnerstvima u istraživanju i razvoju inovacija, radionica u organizaciji Centra za istraživanje, razvoj i transfer tehnologije Sveučilišta u Zagrebu, zajedno s Fakultetom strojarstva i brodogradnje.

Radionica je posvećena inovacijskim partnerstvima u proizvodnoj industriji, a cilj joj je prikazati mogućnosti koje pojedinoj organizaciji donosi suradnja u razvoju inovacija te istaknuti elemente nužne za uspješnu izgradnju suradnje. Polaznici će steći znanja kako pristupiti planiranju, dogovaranju i provedbi suradnje koja uključuje partnere s različitim prethodnim iskustvima. Steći će i lakše razumijevanje o tome kako uskladiti interese partnera u upravljanju intelektualnim vlasništvom te time osigurati postizanje dogovorenih ciljeva uz istodobnu izgradnju mreže suradnika za budućnost.

Radionicu će voditi dr. sc. Vlatka Petrović, v. d. voditeljice Centra za istraživanje, razvoj i transfer tehnologije Sveučilišta u Zagrebu, koja u svojoj dugogodišnjoj karijeri blisko surađuje s istraživačkim skupinama i industrijskim partnerima kojima pruža potporu u planiranju i dogovaranju istraživačko-razvojnih suradnji s industrijom te pri komercijalizaciji novih tehnologija i znanja.

Ova je radionica dio serije događanja u sklopu projekta EIT Manufacturing Innovation Challenge, kojemu je cilj povezati proizvodne tvrtke i inovativne timove i potaknuti otvorene inovacije u proizvodnoj industriji. Projekt će predstaviti doc. dr. sc. Miro Hegedić, voditelj poslijediplomskoga doktorskoga i specijalističkoga studija Industrijsko inženjerstvo i menadžment na Fakultetu strojarstva i brodogradnje.

Radionica će se održati online putem Zoom platforme.

Više o događaju i govornicima možete doznati u PROGRAMU.

Prijaviti se možete OVDJE.

Izvor

Autor: Marko Lubina

Najnovije