SkyShowtime – nova usluga video pretplate u više od 20 europskih zemalja uključujući i Hrvatsku

Podijeli

COMCAST I VIACOMCBS NAJAVLJUJU „SKYSHOWTIME“, NOVU STREAMING USLUGU KOJA ĆE DOĆI U PONUDU NA ODABRANIM EUROPSKIM TRŽIŠTIMA

 

Partnerstvo u segmentu pretplatničkog videa na zahtjev uključuje vrhunski i izvorni sadržaj Skya, NBCUniversala, Universal Picturesa, Peacocka, Paramount+, SHOWTIME®, Paramount Picturesa i Nickelodeona

SkyShowtime će od 2022. godine biti dostupan na preko 20 europskih tržišta uključujući Španjolsku, Portugal, Nordijske zemlje, Nizozemsku, Srednju i Istočnu Europu

LONDON, NEW YORK i PHILADELPHIA – 18. 8. 2021. – Comcast Corporation (NASDAQ: CMCSA) i ViacomCBS Inc. (NASDAQ: VIAC, VIACA) danas su najavili partnerstvo u kojem će pokrenuti novu uslugu video pretplate na zahtjev (SVOD) u više od 20 europskih zemalja i kojom će dosegnuti 90 milijuna domova. SkyShowtime će na jednom mjestu okupiti desetljeća najbolje zabave, filmova i originalnih serije iz portfelja robnih brandova NBCUniversal, Sky i ViacomCBS, uključujući naslove s kanala SHOWTIME, Nickelodeon, Paramount Pictures, Paramount+ Originals, Sky Studios, Universal Pictures i Peacock. Ogromna ponuda usluge obuhvatit će sve žanrove i kategorije publike, uključujući scenarističke drame, djecu i obitelj, ključne franšize, premijerne filmove, lokalne programe, dokumentarne filmove i još mnogo toga.

Očekuje se da će nova SVOD usluga biti pokrenuta 2022. godine, ovisno o regulatornom odobrenju. Usluga će biti dostupna potrošačima u: Albaniji, Andori, Bosni i Hercegovini, Bugarskoj, Crnoj Gori, Češkoj, Danskoj, Finskoj, Hrvatskoj, Kosovu, Mađarskoj, Nizozemskoj, Norveškoj, Poljskoj, Portugalu, Rumunjskoj, Sjevernoj Makedoniji, Slovačkoj, Sloveniji, Srbiji, Španjolskoj i Švedskoj.

SkyShowtime će biti mjesto za 10.000+ sati zabave nekih od vrhunskih kreatora kao i najomiljenijih sadržaja iz cijelog svijeta. Nova usluga uključivat će najnovije serije, nove filmove i TV sezone koji će se prikazivati svakog mjeseca te će korisnicima biti dostupna i kvalitetna biblioteka omiljenih filmova, svevremenskih klasika te obiteljski i dječji program.

“Pokretanjem SkyShowtimea jedinstveno smo pozicionirani da iskoristimo naš globalni mehanizam stvaranja sadržaja kako bismo korisnicima ponudili izvrsnu streaming ponudu uz pametno strateško ulaganje u fazama”, izjavio je Raffaele Annecchino, predsjednik i glavni izvršni direktor ViacomCBS Networks International. “Kao nadopuna našem nedavno najavljenom partnerstvu Paramount+ sa Skyom u Velikoj Britaniji, Italiji i Njemačkoj, SkyShowtime predstavlja izuzetnu priliku za ubrzanje širenja našeg tržišta i izgradnju vodeće pozicije u SVOD-u u Europi.”

“Naša nova streaming usluga SkyShowtime kombinirat će najbolje iz SAD-a i Europe, kultne brendove i zabavu svjetske klase za milijune potrošača na više od 20 novih tržišta”, rekla je Dana Strong, izvršna direktorica grupe Sky. “Oslanjajući se na snagu nevjerojatnog sadržaja s NBCUniversala, Skya i ViacomCBSa, SkyShowtime pružiti će cijeloj obitelji izvrsnu ponudu osnaženu prepoznatljivim brendovima na ovim europskim tržištima.

Partnerstvo će biti strukturirano kao zajedničko ulaganje, s jednakim ulaganjima i zajedničkom kontrolom od strane ViacomCBSa i Comcasta. Dodatni detalji o ponudi SkyShowtime usluge, uključujući cijenu pretplate, bit će objavljeni naknadno.

Comcast Corporation (Nasdaq: CMCSA) globalna je medijska i tehnološka kompanija koja povezuje ljude s trenucima koji su im bitni. Fokusirani smo na širokopojasni pristup, agregaciju i streaming s više od 57 milijuna korisnika diljem SAD-a i Europe. Isporučujemo širokopojasne, bežične i video zapise putem naših robnih marki Xfinity, Comcast Business i Sky; stvaramo, distribuiramo i prenosimo vodeće zabavne, sportske i news
formate putem Universal Filmed Entertainment Group, Universal Studio Group, Sky Studios, televizijskih mreža NBC i Telemundo, više kabelskih mreža, Peacock, NBCUniversal News Group, NBC Sports, Sky News i Sky Sports; te također pružamo pnezaboravna iskustva u Universal Parks and Resorts u SAD-u i Aziji.

Za više informacija posjetite www.comcastcorporation.com.

ViacomCBS (NASDAQ: VIAC; VIACA) vodeća je globalna medijska kompanija koja stvara vrhunski sadržaj i iskustva za publiku diljem svijeta. Portfelj njegovih kultnih potrošačkih brandova uključuje CBS, Showtime Networks, Paramount Pictures, Nickelodeon, MTV, Comedy Central, BET, Paramount+, Pluto TV i Simon & Schuster. Kompanija isporučuje svoj sadržaj najvećem dijelu američke televizijske publike i može se pohvaliti jednom od najvažnijih i najopsežnijih knjižnica naslova televizije i filma. Osim što nudi inovativne streaming usluge i digitalne video proizvode, ViacomCBS pruža izvrsne mogućnosti u proizvodnim, distribucijskim i reklamnim rješenjima.

Za više informacija o ViacomCBS posjetite www.viacomcbs.com ili zapratite @ViacomCBS na društvenim mrežama.

mojzagreb.info

 

Izvor: mojzagreb.info

Autor: Marko Lubina

Najnovije