Smotr@ 2021

Podijeli

12.10.2021

Dragi maturantice, maturanti i svi zainteresirani,

Smotra Sveučilišta u Zagrebu održavat će se od 25. do 27. studenoga i ove će se godine, zbog epidemiološke situacije, održavati u digitalnom obliku pod motom Klikni s faksom!

Otvaranje i zatvaranje Smotre te predstavljanje pojedinih područja odvijat će se putem live streama, a prijenos događanja uživo moći ćete pratiti kada bude dostupno na službenoj stranici.

Unutar postojeće stranice Smotre Sveučilišta u Zagrebu bit će otvorena nova podstranica Smotr@, koja će, dok traje Smotra, a i kasnije, služiti kao središnje mjesto za informiranje o svemu što vas zanima o našim sastavnicama – fakultetima i akademijama Sveučilišta u Zagrebu.

Na podstranici Smotr@ postavljene su poveznice na virtualne štandove svih naših fakulteta i akademija na kojima ćete se moći informirati, zabaviti, sudjelovati na online događanjima, pogledati promotivne spotove kao i preuzeti razne materijale (brošure, plakate i drugo) u digitalnom obliku.

Kao i svake godine, i na virtualnoj Smotri bit će dodijeljene nagrade i priznanja za najbolji digitalni nastup odnosno promociju sastavnice u digitalnom okruženju.

Klikni s faksom na ovogodišnjem događanju Smotr@ Sveučilišta u Zagrebu!

Izvor

Autor: Marko Lubina

Najnovije