Uspješno prvo multimedijsko natjecanje za dron entuzijaste

Podijeli

03.06.2022

Završetak Drone Pilot Academy Media Challenge natjecanja održat će se u varaždinskom atriju Gradskog muzeja (Stari Grad), u subotu 4. lipnja 2022. s početkom u 19.30 sati.

Fakultet organizacije i informatike Sveučilišta u Zagrebu, u suradnji s Turističkom zajednicom Varaždinske županije i Varaždinskom županijom organizirao je Drone Pilot Academy Media Challenge – natjecanje namijenjeno svim dron entuzijastima. Cilj natjecanja bio je približiti prirodne i turističke ljepote Sjeverne Hrvatske kroz dobru priču i kvalitetan multimedijski sadržaj čim većem broju osoba. Radove je na ocjenjivanje predalo ukupno 9 natjecatelja. Natjecanje je održano na području Sjeverne Hrvatske od 11. travnja do 30. svibnja 2022. na sljedećim lokacijama: Belecgrad, Grebengrad, Milengrad, Pusta Bela i Pusti Lobor.

Uz glasove publike koji su odabrali pobjednika publike, stručni žiri u sastavu Miran Bojanić Morandini, Domagoj Sever, Darije Petković, Hrvoje Selec i prof. dr. sc. Nina Begičević Ređep, dekanice Fakulteta organizacije i informatike Sveučilišta u Zagrebu, odabrao je tri najbolja rada kojima će biti dodijeljene i novčane nagrade koje uključuju: 1. mjesto – 5 tisuća kuna i Orqa PFV.Ctrl kontroler, 2. mjesto – 3 tisuće kuna te 3. mjesto tisuću i pol kuna. 

DPA Media Challenge održano je uz medijsko pokroviteljstvo 24 sata te sponzorstvo tvrtke Orqa.

Izvor

Autor: Marko Lubina

Najnovije