Završna konferencija projekta “Centar za istraživanje i razvoj sigurnog i održivog izgrađenog okoliša”

Podijeli

16.09.2022

Završna konferencija projekta Centar za istraživanje i razvoj sigurnog i održivog izgrađenog okoliša održat će se u ponedjeljak 19. rujna 2022. s početkom u 10 sati u Velikoj predavaonici Građevinskoga fakulteta Sveučilišta u Zagrebu (Fra Andrije Kačića Miošića 26, Zagreb).

U okviru projekta izrađena je projektna/tehnička dokumentacija za projekt Centra za istraživanje i razvoj sigurnog i održivog izgrađenog okoliša u kampusu Borongaj te studija izvedivosti s analizom troškova i koristi. Osnivanjem Centra namjera je Građevinskoga fakulteta još veće poticanje suradnje akademske zajednice i gospodarstva. Centar će ujedno omogućiti značajno poboljšanje znanstvenoga i istraživačkoga rada Građevinskoga fakulteta i postati stožerni centar za istraživanje i razvoj sigurnog i održivog izgrađenog okoliša umrežen sa sličnim institucijama unutar Republike Hrvatske i Europske unije.

Projekt je sufinanciran sredstvima Europskog fonda za regionalni razvoj, u sklopu Operativnoga programa ”Konkurentnost i kohezija 2014. – 2020.”

PROGRAM KONFERENCIJE

Više o projektu možete vidjeti OVDJE.

Izvor

Autor: Marko Lubina

Najnovije